Katso video


14.12.2010
Nyt Inventorin ja eNumerot - ohjelman väliseen tiedonsiirtoon rakennettu Submit - ohjelma on päivitetty. Submit sisältää uusia toimintoja:

-Käynnistä eNumerot suoraan Submit - käyttöliittymästä
-Loggaudu sisään eNumerot - tietokantaan ensimmäisen tiedonhakukomennon yhteydessä
-Jos osa tai kokoonpano on tallennettu ainoastaan eNumerot - ohjelman luomalla dokumenttikohtaisella Part Number - koodilla, automaattinen tiedonsiirtokomento etsii eNumeron tietokannasta osan tai kokoonpanon tiedot ja täyttää Properties - kentät
-Kun ohjelman käyttäjä haluaa tietää osan tai kokoonpanon tiedot (projekti, tuoteryhmä, nimitys, asiakas...), saadaan ne esille käynnistämällä hakutoiminto joka etsii Part Number - kentän tietojen perusteella eNumerot - tietokannasta
-Pääikkuna voidaan pienentää historiapuun viereen ikoniksi, jolloin se on helppo avata hakematta komentoa työkaluriviltä
-Voit suorittaa eNumerot - sovelluksen uloskirjautumisen siirtymättä nettiselaimeen
-Ohjelman asennus on helppoa ohjatun asennuksen ansiosta
-Erikoistarjouksena eNumerot ja Submit yhteishintaan 675€ (norm. 800€). Tarjous voimassa 30.01.2011 saakka.

Muistathan sovellusten hinnoittelu. Kertamaksu ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja! Ei käyttäjäkohtaisia lisenssejä, yrityslisenssi kattaa kaikki työntekijät!

Kokeile eNumerot - ohjelmaa vapaasti osoitteessa http://www.cadpower.fi/enumerot/
Etusivulta voit käynnistää esittelyanimaation.
Käyttäjätunnus = tunnus, Salasana = salasana


Lisännyt Rami

1.7.2010
Verkkokauppa avattu 1.6.2010

Tutustu nyt uusiin tuotteisiimme ja tilaa ne kätevästi verkkokaupan kautta!
Lisännyt Rami

5.3.2010
eNumerot Dokumenttienhallintasovellus on nyt päivittynyt.
Ohjelma tukee jatkossa useita eri käyttöliittymäkieliä, sitä voivat siis käyttää myös ulkomaiset yhteistyökumppaninne. Yhteistyökumppanit eivät tarvitse erillistä lisenssiä.

Ohjelmasta löytyy myöskin laajennus, jolla saatte käyttöönne tilaustietojen tallennuksen. Ostotilaukset, sekä eräkohtaiset myyntitapahtumat. Toiminto on kätevä esim. takuuaikojen kirjaamiseen tai valmistus- / ostoerä liittyvyystiedon tallennukseen.

Lisäksi eNumeroista voit tulostaa tuotteillesi VIIVAKOODITARRAT. Tulostusominaisuus toimii siten että valitulle artikkelille voidaan tulostaa 1 - 500 kpl viivakoodillisia tarroja tavallisella laser-tulostimella. Saapumisominaisuus tukee myös viivakoodin lukemista ja sisältää automatisoidut käyttäjäprosessit varastosaavuttamiseen. Ostot ja myynnit päivittävät artikkelinumeron varastosaldoa.
Lisännyt Rami

27.6.2009
eNumerot-piirustusnumeroiden hallintasovellus on nyt päivitetty.

eNumerot on tarkoitettu piirustusnumeroiden ja suunnitteludokumenttien hallintaan. Ohjelma on edullinen, helppo käyttää ja sen avulla myös alihankkijoiden tuottamat dokumentit saadaan yrityksen järjestelmien mukaisiksi.
eNumerot-sovellus toimii universaalisti kaikkien suunnitteluohjelmien kanssa. Näitä ovat esim. Autocad, Autodesk Inventor, Solidworks, jne.
Lisännyt Rami

1.2.2009
CADPOWER on mukana Taitaja 2009 ammattitaidon SM-kilpailuissa. Toimimme CAD-suunnittelu - lajissa tehtävänlaatijana sekä tuomarina ja olemme kisojen virallinen yhteistyökumppani.

Lisännyt Rami

6.1.2009
eNUMEROT -ohjelma on nyt saatavana kauttamme.

Lisännyt Rami