Katso video

Tuotteet

Tuote-edustukseemme kuuluu uudet & innovatiiviset tuotteet joita ei vielä löydy kaupan hyllyiltä.
Meiltä löydät siis suunnittelu-, opetus-, sekä viihdekäytön tuotteet ensimmäisenä.
Tuotteet täydentävät laajaa teknistä osaamistamme kokonaisprojektien toteutuksessa.
Voit tilata tai pyytää tarjouksen tuotteista myös suoraan verkkokaupastamme.3D-Ohjaimet

SpacePilot |  SpaceExplorer |  SpaceNavigator  


3dhiiri

SpacePilot 3D hiiri tunnistaa automaattisesti koneellasi olevat CAD ohjelmistot ja on heti käyttövalmiina. Voit helposti käyttää sitä toisen käden hiirenä ja siitä löytyvät kaikki CAD ohjelman zoomaus, kierto ja siirto -toiminnot. Toiminnat ovat jatkuvasti käytettävissäsi ja nopeuttavat työskentelyäsi jopa 20%.
Ohjaimessa on monta pikanäppäintä joiden toiminnan voit vapaasti valita.
>> Valmistajan sivu...

3dhiiri

SpaceExplorer tarjoaa vaivatonta navigointia yli sataan tämänpäivän tehokkaimpaan 3D suunnittelu ja visualisointiohjelmaan.
Helppoa! Kierrä, zoomaa, käännä, siirrä tai vieritä yksinkertaisesti ohjaimen rullaa painamalla! Ohjaimen käyttö vähentää jopa 50% hiirenpainallusten määrää kasvattaen tuottavuutta 20%.
>> Valmistajan sivu...

3dhiiri

Vaikkakin SpaceNavigator on sarjan edullisin 3D ohjain, tarjoaa se mahtavan liittymän 3D ympäristössä navigoimiseen!
Erinomainen valinta graafikoille, arkkitehdeille, CAD suunnittelijoille ja opiskelijoille. Toimii CAD ohjelmien lisäksi muunmuassa Google Earth karttaohjelman 4 versiossa, Google SketchUp piirto-ohjelmassa ja sadassa muussa 3D ohjelmassa.
>> Valmistajan sivu...

Piirtoalustat

langaton piirtoalusta Valikoimistamme löytyy langattomat, sekä langalliset piirtoalustat.
Alustat tunnistavat satoja eri painetasoja, joten voit piirtää ohutta viivaa painamalla kevyesti, taikka paksumpaa viivaa painamalla enemmän.
Langaton piirtoalusta mahdollistaa tietokoneen ohjauksen työpöydältä, kokoushuoneen ja luokan perältä, oppilaan vierestä. Tämä nopeuttaa opettajan työtä ja parantaa opetuksen laatua.

Virtuaalitussitaulut

Älytussitaulu kouluun Älytussitaulu on suunniteltu helppokäyttöisyyden pohjalta. Tussilla väritettävät piirrokset, valmiit tehtäväpohjat matematiikkaan, äidinkieleen, biologiaan, sekä muihin perusaineisiin mahdollistavat kiinnostavan ja mielenkiintoisen opiskelukokemuksen.
Tämä tuote muuntaa tavallisen videotykin ja tietokoneen älykkääksi tussitauluksi. Älytussitaulu toimii parhaiten kun kuva heijastetaan joustamatonta pintaa vasten.
Katso video älytussitaulusta [englanniksi]

Minivideotykit

Taskuprojektori minivideotykki Minivideotykki tunnetaan myös nimellä taskuprojektori. Minivideotykit eroavat perinteisistä videotykeistä siten, että niiden valonlähteenä toimii yleensä vähävirtaiset LED-valot, ne eivät mene niin herkästi rikki tärinästä ja ovat huomattavasti edullisempia.
Minivideotykeissä saat tallennettua videot, musiikin ja kuvat suoraan sisäiseen muistiin, taikka käytettyä kameran muistikorttia. Joissain malleissa on myös sisäinen akku.
Taskuprojektorit liitetään tietokoneeseen USB-liitännällä, mutta myös VGA- & DVI-sovittimia löytyy.

Digilehtiöt

Edullinen Digilehtiö Kun teet normaalit muistiinpanot digilehtiön paperille, voit ladata ne tietokoneeseesi digitaalisessa muodossa. Tämä mahdollistaa helpon muokkaamisen, kommentoinnin jakamisen digitaalisesti.
Muistiinpanot myös löytyvät myöhemmin helposti myöhemmin.
Sisäisen muistin ansiosta lehtiö toimii ilman jatkuvaa yhteyttä tietokoneeseen. Voit käyttää sitä siis missä vain!

Kosketusnäytöt

Edullinen Digilehtiö Kosketusnäytöt ja älynäytöt helpottavat tietokoneen käyttöä ja tekevät siitä luonnollista.
Niitä voidaan käyttää niin suunnittelussa, graafisessa työskentelyssä, että yleisessä käytössä. Kosketusnäytöt helpottavat interaktiivisen multimediaesityksen käyttöä.
Malleista löytyy löytyy esimerkiksi älynäyttö joka kytketään tavallisen näytön rinnalle, paineentunnistava kosketusnäyttö jota käytetään useimmiten kynällä, sekä perinteiset kosketusnäytöt ja kosketuksen tunnistavat kalvot kuvapintojen yhteyteen.

3D-näytöt

3D-näyttö 3D-näytöt kehittyvät jatkuvasti. Kaikki näyttötekniikat eivät suinkaan tarvitse toimiakseen 3D-laseja vaan toimivat aivan kuten normaalikin näyttö.
Näiden tekniikoiden avulla saat multimediaesityksistä todella mielenkiintoisen ja huomiota herättävän.
Kysy tarjous verkkokauppamme tarjouspyyntötoiminnon avulla!

Näyttökalvot ja pinnat

3D-näyttö Holoscreen-tekniikka mahdollistaa liikkuvan kuvan sijoittamisen aivan uusiin kohteisiin. Pinta voi samalla olla myös interaktiivinen, ohjattavissa joko sormella tai kosketuskynällä.
Mahdollisia toteutuksia on esimerkiksi näyteikkunat, messut, myymälät, esittelytilat, museot ja galleriat.
Läpinäkyvä näyttökalvo on helppo asentaa, mahdollistaa kirkaan ja tarkan kuvan, sekä sopii moneen sellaiseen tilaan jossa LCD-näyttö taikka perinteinen valkokangas ei ole tyylikäs ratkaisu.

Horisontaaliset kuvapinnat

Pelipöytä Horisontaalinen kuvapinta tunnetaan myös nimellä pelipinta. Microsoftin vastaavanlainen tekniikka on nimeltään "Surface".
Kuvapinta voidaan heijastaa esim pelipöytään taikka lattiatasoon. Kosketuksen & liikkeen tunnistus mahdollistaa lukuisten pelien pelaamisen kuten biljardi ja jalkapalloa. Miten olisi digitaalinen vedenpinta johon muodostuu aaltoja siinä kävellessä?

Valmisohjelmistot

Myymme eNumerot-dokumentinhallintaohjelmistoa. Sillä voit varata helposti uniikit piirustusnumerot ja liittää niihin projekti- ja asiakastiedot.
Katso video ja esite täältä. Pyydä tarjous soittamalla, taikka verkkokaupan tarjouspyyntötoiminnon avulla.

Laitevuokraus

Leasing ja vuokraus Laitteitamme saat tarvittaessa myös vuokrattua messujen, myyntitapahtumien ja juhlien ajaksi.
Tarvittaessa toimitamme laitteet perille ja asennamme ne käyttövalmiiksi.
3dhiiri 3dhiiri